AGROTURISME

Et convidem a passar una jornada mediambiental inoblidable, en un entorn natural envejable.
Podràs conéixer #laculturadelarros en el “Tancat de l’Estell”, situat al costat de la pedania de El Palmar, 20 km al sud de la ciutat de València, en el mateix cor del Parc Natural de l’Albufera de València.

Coneixeràs el procés de producció de l’arròs, coneixent les diferents tasques tradicionals del cultiu: el fangueig, la sembra, els trasplantaments i birbons manuals, l’assecat dels arrossos… Segons l’època de l’any, es podrà experimentar alguna de les faenes.

Viuràs una autèntica explotació arrossera, la seua vida i les seues instal·lacions: assecador, graners d’arròs corfa, Barraca Valenciana, les diferents varietats d’arròs que es cultiven, etc…

L’activitat pot incloure: un passeig amb barca per la llacuna de l’Albufera per a conéixer la història i formació de l’aiguamoll, els tancats (pòlders), etc… a més d’una sessió d’albirament d’aus, acompanyats per especialistes en la matèria.

La visita pot finalitzar amb la degustació de l’autèntica Paella Valenciana cuinada a la llenya, acompanyada d’una cervesa artesanal d’arròs, i un tast de licor de crema d’arròs.

Les visites s’atenen qualsevol dia de la setmana amb cita prèvia per a grups amb un mínim de 20 persones. El pressupost depén de l’agenda de l’activitat a realitzar, ajustable segons les preferències i inquietuds dels assistents. La reserva de les visites es pot realitzar per telèfon +34 675 998 803, per correu electrònic comercial@ricetartana.com, o omplint el següent formulari:

ReservEs agroturismE